Alt Text
Ние сме иновативни, технолошки фокусирани сонувачи со желба да бидеме пионери во овој простор.
Ние сме иновативни, технолошки фокусирани сонувачи со желба да бидеме пионери во овој простор.
Кленоец 32б, 1000 Скопје Македонија +389 70 204 900 | +389 70 370 354

Алекс КОЛОР


Алекс колор е основана 2007 година, главна дејност на нашата компанија е изработка на термо фасади со :

 

  • ЕПС-F
  • Камена волна
  • XPS плочи
  • Декоративни малтери 
  • Акрилни
  • Силикатни
  • Силиконски
  • Минерални
  • Декор на транвентин
  • декор на дрво

 

 

 

 

Предности на термо фасада :

 • Намалена потрошувачка на енергија и намалени трошоци за 40-50%
 • Удобна и здрава внатрешна клима, губењето на топлина сведено на минимум
 • Поздрава внатрешна клима со заштита од мувла и влага
 • Го продолжува животот на фасадата на куќата
 • На фасадата ѝ дава здрав и убав изглед 

7890

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

988

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

985

КОНЦЕПТИ

Галерија

Погледнете дел од нашите реализирани проекти

пред

потоа

пред

потоа

пред

потоа

пред

потоа

Ви ветуваме

Ние сме иновативни, технолошки фокусирани сонувачи со желба да бидеме пионери во овој простор.

Нашата мисија

Ние сме иновативни, технолошки фокусирани сонувачи со желба да бидеме пионери во овој простор.

Нашата визија

Ние сме иновативни, технолошки фокусирани сонувачи со желба да бидеме пионери во овој простор.

Нашето ветување

Ние сме иновативни, технолошки фокусирани сонувачи со желба да бидеме пионери во овој простор.

Ние сакаме да остваруваме неверојатнипроекти!

Ние сме иновативни, технолошки фокусирани сонувачи и сме пионери во овие простори.
Нашата компанија
Контактирајте не
+389 70 204 900
+389 70 370 354
Пратете порака

Login

{loadmoduleid ? string:? string:16 ? ?}