ТОН КАРТА (JUB Home painter)

Влез во Web Home painter

Апликацијата Home painter ќе ви го олесни изборот на нијансите и текстурата за вашиот дом. За брза и едноставна визуелизација изберете повеќестанбен или деловен објект и испробајте различни комбинации на бои. Потоа изберете простор во интериерот и проверете како со вашите најсакани нијанси на бои ќе ја обоиме дневната соба,
кујна, спална, детска соба, купатило …

Апликацијата нуди:

  • можност за боење на сопствените објекти,
  • можност за боење на типски објекти ( Home куќи, и различни простори за инспирација во ентериерот),
  • можност за споредување на завршените проекти,
  • можност за прикажување на омилени нијанси по тон картата  Favourite feelings,
  • информација за достапност на нијансите во одредени материјали за eнтериер/екстериер,
  • можност за формирање на »Мои нијанси« – палета на вашите омилени нијанси,
  • калкулатор на потрошувачка.