Квалитетот на вградените материјали е главен предуслов за квалитетна изведба.
Квалитетната изработка на фасадата може да овозможи заштеда на енергија дури до 60%.
Пред ПОТОА

КВАЛИТЕТ

Сертификатите на материјалите кои ги употребуваме гарантираат квалитетна изработка.

color

Online studio

Одберете ги вашите омилени бои и комбинирајте ги на различните делови од фасадата.

ПОВОЛНОСТИ

Во пресрет на потребите на своите клиенти, Алекс Колор овозможува плаќање на рати !!!

Системски решенија

Нудиме комплетни и ефикасни решенија при градба и санирање

Повеќе ..

ИЗОЛАЦИЈА

izolacija

ПРОЗОРЦИ

prozori

ГИПС

knauf

КРОВЕН ПОКРИВАЧ

tondach

Фасадата го дава првиот впечаток на објектот